Conpot

Med fokus på veteranlastebiler

Årets utgave av Midt-norsk veterantreff fokuserte på lastebilen. Her var det mange gamle, staselige og godt bevarte lastebiler. Fra hele landet kom folk med sine doninger. Se bildegalleriet her!

Mange lastebiler, og ikke minst personbiler, motorsykler, motorsager, traktorer og så videre var stilt ut på årets utgave av Midt-norsk veterantreff.

Vognmannsløpet

Fokus for året var lastebil. Og i den anledning ble det arrangert et rebusløp kalt Vognmannen. Totalt sett skal 127 lastebiler ha stilt opp på vognmannsløpet.

Vognmannsløpet gikk gjennom Selbu sentrum, videre til Hell, langs gamle E6 til Hommelvik, og over fjellet tilbake til Selbu. Vi hilste på flere av deltakerne etter å ha kommet i mål, og alle virket glade og fornyøde.

Løpet er et rebusløp der lastebilene starter med 30 sekunders intervall. Underveis må lastebilene, eller kanskje helst sjåførene løse egne poster med rebusoppgaver.

Vellykket arrangement

I strålende sol viser Selbu og kjøretøyene seg fra sin beste side. Mange besøkende fikk anledning til å studere disse vakre, gamle og ikke minst godt bevarte kjøretøyene i nærmere øyesyn.

Fortsettelse følger

I løpet av ukene som kommer, vil vi publisere flere saker fra Midt-Norsk veterantreff. Da ser vi nærmere på noen utvalgt lastebiler og personbiler. Følg

Stikkord: