Conpot
  • Selvaag Løren

Nytt tomtekjøp til 400 boliger på Løren

Selvaag Bolig skal bygge inntil 400 boliger i Lørenveien 55-65. I løpet av første halvår 2015 har selskapet kjøpt tomter i Oslo og Bærum til om lag 1 350 boliger. Alle tomtene kan klargjøres for boligsalg på kort tid

– Vi har sterk tro på Oslo-området fremover og investerer derfor tungt i nye tomter. Det er et stort behov for nye boliger og det er bygget for lite over tid, sier administrerende direktør Baard Schumann.

Den nye tomten ligger midt mellom bydelssentrene på både Hasle, Løren og Økern og det er kort gangavstand til tre T-banestasjoner, kjøpesentre og rekreasjonsområder. Tomten er regulert til bolig og skal eies og utvikles av Selvaag Bolig alene og vil gi rom for inntil 400 boliger.

– Vi kommer til å bygge leiligheter i alle størrelser, men den unike beliggenheten og nærheten til kollektivtransport gjør at vi kommer til å prioritere leiligheter for førstegangsetablerere. Målet er at de første boligene være klare for salg i løpet av første halvår 2016, sier Schumann.

I dag er det Coop Obs Hypermarked som holder til på tomten. Selger av eiendommen er Stor-Oslo Eiendom. Endelig avtale avhenger av tilfredsstillende teknisk og juridisk due diligence-prosess mellom partene.

Stikkord: