Conpot
  • Ikke bare dekk og felg: Asbjørn Buklev, Stian Seem og Frank Aunebakk er klare for nye utfordringer. Desinfeksjonsproduktene leveres fraktfritt til leverandører av Norsk Kylling.

Støren Dekkservice utvider produktspekteret med bakteriedrepende vaskemiddel

Trønderfirmaet får nå flere ben å stå på som forhandlere av desinfiseringsmiddel til fjørfebransjen

Daglig leder hos Støren Dekkservice AS, Asbjørn Buklev, har lang fartstid som leverandør til transportbransjen. Nå setter han hygiene og dyrevelferd i høysetet. Forespørselen om distribusjon av rengjøringsmidler fra Lilleborg Profesjonell, ble først en realitet i mai i år.

Med Gildset Transport lokalisert i samme bygg som Støren Dekkservice, er fordelene mange. Transportfirmaet har i dag all inntransport av fjørfe til Norsk Kylling.

– Produsentene bestiller frakt av kylling samtidig som de kjøper vaskemiddel. Dette er både tidsbesparende og minker fraktomkostningene betraktelig, sier Buklev.

Effektiv prosess

Produksjon og transport av kylling krever svært god hygiene. Vask av kyllingfjøs skjer i tidsrommet mellom levering av slaktekylling og nytt innsett av småkylling.

Tak, vegger og gulv blir spylt. Deretter påføres desinfeksjonsvæske med lange lanser. Til slutt spyles alt ned igjen fra topp til bunn. Mange kyllingprodusenter har annet arbeid ved siden av, men de har ikke flere timer i døgnet enn andre folk. Derfor er det viktig å finne rasjonelle arbeidsmetoder.

Buklev opplever gode tilbakemeldinger på produktene.

– Desinfiseringsmiddelet fyller dagens strenge krav. Produktene tørker ikke inn eller renner av, men er drøye i bruk. Hemmeligheten bak suksessen ligger nok i et kortreist produkt med minimale fraktomkostninger, forteller Buklev.

kvalitet på boks: Støren Dekkservice lagerfører nå Enduro Fresh, Virkon S, Addi Aqua og Diverfoam Active.  - Produktene hindrer forekomst av bakterier ved transport av kylling og i kyllingfjøs, hevder Buklev

kvalitet på boks: Støren Dekkservice lagerfører nå Enduro Fresh, Virkon S, Addi Aqua og Diverfoam Active. – Produktene hindrer forekomst av bakterier ved transport av kylling og i kyllingfjøs, hevder Buklev

Totalleverandør på dekk

Støren Dekkservice har stor boltringsplass og et areal på om lag 900 kvadratmeter.

Selskapet er totalleverandør av dekk og smøremidler. Her finner du også dekkhotell og pressing av hydraulikkslanger på menyen. I tillegg utføres forstillingskontroll av personbil og varebil.

Under samme tak: Asbjørn Buklev og Stian Seem er behjelpelig med å finne tilpassede produkter. Selskapet er totalleverandør av dekk, smøremidler, filter og batteri.

Under samme tak: Asbjørn Buklev og Stian Seem er behjelpelig med å finne tilpassede produkter. Selskapet er totalleverandør av dekk, smøremidler, filter og batteri.

Stikkord: