Conpot
  • IXO V_on rough surface_1

Bosch’ minste verktøy blir enda mer attraktivt

IXO fra Bosch er mer enn bare en trådløs skrumaskin. Nok en gang understreker den sin særegenhet med nytt design og ergonomisk grep.

Maskinen har også en smart funksjon som gjør det svært enkelt å skru inn og ut skruer ved hjelp av en bryter. Ved å skyve bryteren fremover skrur man inn skruen, og ved å skyve bryteren bakover løsner man skruen. Maskinen er utstyrt med et praktisk LED-lys som kan stilles inn i ulike modus etter behov ­– enten “spotlight-modus” som fokuserer på ett område eller lysspredning.

Med ny ladefunksjon via microUSB og redusert ladetid er nye IXO forberedt på det meste.

14 millioner enheter solgt – Historien om IXO

Suksessen med den minste trådløse skrumaskinen fra Bosch fortsetter. Mer enn 14 millioner enheter har blitt solgt siden IXO ble lansert i 2003, noe som har gjort den til verdens mest populære verktøy.

Stikkord: