Conpot
  • HM1812

Ny meiselhammer for de tøffeste jobbene

Blant kategorien 30 kilos meiselhammere er denne svært kraftig. Samtidig har den den en avansert antivibrasjonsteknologi, med et vibrasjonsnivå helt nede på 6,5 m/s².

HM1812HM1812 fra Makita er den første meiselhammeren med vibrasjonsabsorberende motorhus som gir en optimal kombinasjon av kraft og lave vibrasjoner.

Dette er en svært kraftig meiselhammer med 2000W motor. Maskinen skal være behagelig å jobbe med, takket være nyutviklet, avansert antivibrasjon. Meiselhammeren kan skilte med slagtall på hele 72,8J.

Meget lave vibrasjoner

Vibrasjonsverdien oppgis å være nede på 6,5 m/s², dette vil nok bidra til at HM1812 vil være en høyt verdsatt maskin for proffen. Det er det nivå av vibrasjoner som en broker kan bli utsatt for i løpet av en dag.

Vibrasjonsabsorberende motorhus

Dette gir optimal kombinasjon av høy kraft og lave vibrasjoner. Vibrasjonsabsorberende fjær plassert på fire steder i maskinens motorhus. Selve maskinkroppen er adskilt fra motorhuset.

I tillegg er maskinen utstyrt med en «Soft no load funksjon», som automatisk reduserer motorens hastighet når den er på tomgang.

Støvavsug

Makita har ikke bare utviklet maskiner med lave vibrasjoner. Et annet helserelatert spørsmål er støv. Derfor har Makita utviklet støvavsug for meiselhammere. Et støvavsug skaper dermed et renere arbeidsmiljø

Tralle

En egen tralle er valgfritt tilbehør til HM1812 og gjør det enklere og mer mobilt å få maskinen med seg fra et sted til et annet.

Stikkord: