Conpot

Slagknuseren QI441 Prisec er i toppsiktet som primær- eller sekundærknuser

QI440 er allerede velrenommert i sin klasse for å tilby utmerket produktkvalitet og høy produktivitet. Den nye premiummodellen QI441 er nå klar til å tilby kundene meget god fleksibilitet både som primær- og sekundærknuser

Dette skal den klare ved hjelp av det revolusjonerende knusekammeret CI421 Prisec.Doublescreen hengesikt

Sandvik har konstruert det patenterte knusekammeret Prisec slik at hovedenheten enkelt kan skiftes mellom primær- og sekundærmodus. Kunden får dermed i praksis to maskiner i én enhet. De to hydraulisk assisterte knuserinnretningene kan uten videre justeres slik at man kan produsere et bredt spekter av høykvalitative produkter.

Nyttig funksjonalitet

Den nye QI441-modellen har dessuten beholdt mange av de fordelaktige funksjonene på QI440.

Blant annet nevnes direktedrevent system for å gi best mulig drivstofføkonomi og lave driftskostnader.Stor matetrakt med svært effektiv forsortering.Plate under materen som beskytter hovedtransportøren mot høyhastighetsmateriale fra rotoren. Brukervennlig PLS-styringssystem og fargeskjerm for enkel bruk. Innløpsåpning som kan heves med fjernkontroll for å løse opp blokkeringer.Overbåndsmagnet, forsikt og keramiske slagstenger som standard.

I tillegg nevnes det lav slitasje, enkelt vedlikehold og lav kostnad per tonn.

Mye tilleggsutstyr

QI441s allsidighet sikres videre gjennom et bredt utvalg av tilleggsutstyr som bidrar til at knuseren til enhver tid oppfyller kravene etter kundens bruksområde.

Tilleggsutstyret omfatter blant annet en unik Doublescreen hengesikt med retur til knuser. Det integrerte Doublescreen-systemet er imidlertid tilpasset knuserens maksimale kapasitet, slik at man kan produsere ferdig vare av høy kvalitet ved bruk av èn maskin.

QI441 Prisec™ er siste skudd på stammen i Sandviks premiumsortiment av beltegående slagknusere og gir kundene en komplett mobil knuseløsning uansett bruksområde.

Alle modeller fås i industrielt og kompakt format og har høye reduksjonsverdier som gir kundene best mulig produktform, høy produktivitet, lav slitasje, enkelt vedlikehold og lav kostnad per tonn.

Stikkord: