Conpot

Skal selge sandstrøere via forhandlere og påbyggere

Selskapet Autoline AS endrer på salgs- og markedsstrategien, og selger nå gjennom bilforhandlere og påbyggere.

I en tid hvor bransjens aktører slår seg sammen og finner nye samarbeidskonstellasjoner, har også den norske sandstrøerprodusenten Autoline AS gjort strukturelle endringer.

Selskapets tidligere samarbeid med Bevola er nå opphørt. Fra og med 1. juli 2015 selger og markedsfører Autoline AS alle sine produkter direkte igjennom bilforhandlere og påbyggere i det norske markedet.

– Vi har nå fått med oss de toneangivende aktører på lastebil, buss og påbygg som samarbeidspartnere. Dette vil gi oss en bedre mulighet til tettere oppfølging av våre kunder, samt at vi etablerer servicepunkter over hele landet, sier markeds- og salgssjef Finn-Ero Bustadmo.

Tryggere vinterveier

Autoline AS har igjennom 23 år utviklet og produsert autoline sandstrøere. Totalt har selskapet levert sandstrøere til nærmere 8 000 lastebiler og busser.

– Autoline er å regne som markedsleder innenfor sitt segment, vi har fortsatt ambisjoner om å være det beste alternativet for de som ønsker å sikre seg ekstra på glatte vinterveier, forteller Finn-Ero avslutningsvis.

Stikkord: