screens2Den nye appen og hjemmesiden inneholder hver eneste brukte maskin i hele Pon-systemet, fra Nederland til Norge, fra gravemaskiner til anleggsvalser. I følge Pon er målet med appen å gjøre det enklest mulig for alle å finne den maskinen de leter etter, når som helst og hvor som helst.

– Med vår helt nye app gjør vi tar vi et stort steg i å øke tilgjengeligheten til våre maskiner. De nye plattformene støtter målet vi hele tiden strekker oss etter, nemlig å være enkel å gjøre business med. Det er svært mange søkemuligheter i både appen og på hjemmesiden, så maskinen du leter etter er bare få klikk unna, sier direktøren for Rental og Brukt i Pon Equipment, Bastiaan Snick.

Hjemmesiden og applikasjonen er bygget opp i tett samarbeid med Mascus for å sikre høy hastighet og søkeresultater av topp kvalitet, og at opplevelsen er den samme uavhengig av om du bruker en datamaskin, en telefon eller et nettbrett. Bastiaan Snick forklarer:

– Vi har valgt å utvikle appen og hjemmesiden hver for seg fordi vi ikke ønsket å ta til takke med en helt OK løsning, men heller en løsning som fungerer optimalt uansett hvilket utstyr du bruker i søket ditt. Hvis du har tilgang til 3G, 4G eller WIFI, kan du til og med laste ned full spesifikasjon på de maskinene du er interessert i. Og app’en fungerer selvfølgelig uavhengig om du har nettilgang eller ikke.

På både hjemmesiden og i app’en er det enkelt å gjøre skreddersydde søk på spesifikke modeller, merker, timer, årsmodell og lokasjon, og du kan til og med se om maskinen har garanti eller ikke. Maskiner med garanti vil ha et ikon for Certified og Verified Used knyttet til seg, mens de maskinene som selges som de er vil ha et Fair Used ikon. Det er også enkelt å komme i kontakt med din lokale selger eller representant gjennom ringeknapper og kontaktskjemaer som man fyller ut direkte i appen eller på hjemmesiden.

 

Leave a comment