Hvis du har registrert deg som testbruker, og fått en telefon fra 24onoff med tilbud om hjelp til å komme i gang, så var nok det også Mats.

Men hvem er du da Mats?

– Jeg er nyeste tilskudd hos 24onoff. Jeg har fått det hyggelige ansvar å være kundeansvarlig, noe som i første rekke handler om å gi god support til våre kunder, men det handler også om å ta kontakt med nye testbrukere og høre om de trenger hjelp til å komme i gang. 24onoff er et enkelt program å bruke, men som med alt nytt her i verden, så kan det være mye å sette seg inn i, og der kommer jeg inn.

Med flere tusen brukere ligger telefonen sjeldent stille for seg selv

– Jeg har hatt jobber som har omhandlet kundebehandling tidligere, dog på en mindre skala. Vi har mange kunder her i 24onoff, og med flere tusen brukere ligger telefonen sjeldent stille for seg selv. Jeg har også mye erfaring med datasystemer, i tillegg til en Bachelor-grad i Reklame fra Southampton Solent University i Storbritannia, sier Mats videre.

– Så neste gang du lurer på noe, eller vil ta kontakt for å gi oss skryt (noe som jo alle liker), vit at det sitter en blid og hjelpsom trønder på et kontor i Trondheim som er klar for å ta en prat, forteller han avslutningsvis.

Leave a comment