Conpot

Peab utvider sykehjem i Nittedal

For ca. 34 millioner kroner eks. mva., skal Peab utvide Døli pleie- og omsorgssenter for Nittedal kommune.

Oppdraget omfatter tilbygg/nybygg på ca. 1100 m2, som skal romme 12 nye enerom. De nye rommene inneholder stue/soverom, eget bad og entré. Total størrelse på hver boenhet blir ca. 27 m2. I tillegg blir det rehabilitering av ca. 720 m2 i eksisterende senter.

Distriktssjef Tom Brede Johansen i Peab sier han setter pris på tilliten fra kommunen, og ser fram til oppstart av byggeprosjektet rett etter sommerferien.

− Eksisterende omsorgssenter skal ha full drift i byggeperioden, så god dialog og samarbeid med de som arbeider på senteret blir viktig. Vi vet hvor mye disse ekstra sykehjemsplassene betyr for kommunen, så vi gleder oss veldig til å komme i gang med arbeidene, sier han.

Arbeidene utføres i totalentreprise, og byggetiden er ca. 7 måneder.

Stikkord: