Conpot

Nå kommer nye Doblo Cargo til Norge

Nye Doblò har fått nytt utvendig design og nytt interiør. De sterke sidene ved bilen er bevart, som nyttelast på hele 1000 kg som standard, og et meget stort varerom sammenlignet med andre biler i denne klassen

Nytt fra denne versjonen er at den tilbys med 3 seter. Til lansering tilbys i tillegg til en veldig attraktiv standard utstyrsliste en lanseringspakke inkl. Dab+, integrert Navigasjon og ryggesensor til kun 6.900,- (inkl. mva).

Nå lanseres fjerde generasjon av Fiat Doblò Cargo. Bilen en er oppdatert innvendig og utvendig med design som gjenspeiler klassisk bil-lignende spesifikasjoner. Fronten er ny med større frontgrill, støtfangere, panser, frontlykter og baklys.

Oppgradert kupe

Kupeen har også fått en vesentlig oppgradering med nytt dashbord, tekstiler, ratt, instrumentpanel grafikk og dørpaneler.

Innvendig plass er som alltid i Doblo veldig god og den nye 3 seters løsningen gir et smart oppbevaringsrom under passasjersetet og et praktisk arbeidsbord armlene hvis midtre sete er nedslått.

140924_FP_Doblo04

Flere alternativer

Fiat Doblò Cargo er varebilen med størst antall modeller i det Norske markedet og tilbys i 2 akselavstander, 2 høyder samt som planbil. Varebilvolumene er 3,4m3, 4,2m eller 5m3 i tillegg til planbil.

150210_Fiat-Professional_Nuovo-Doblo-Work-Up_02

Motor

Bilen tilbys med en rekke motoralternativer, – MultiJet II 1.3 (90 hk), Multijet II 1.6 (105 hk), 90 hk Multijet II 1.6 med robotisert girkasse og 135 hk Multijet 2,0 – samt bensinmotor på 120 hk TurboJet 1,4.

Doblò er en suksessmodell og har funnet mer enn 1,4 millioner kunder siden 2000.

Stikkord: