Conpot
  • Trondenes Boligpark

Peab i gang med Trondenes boligpark i Harstad

I mai i år startet Peab utbyggingen av første byggetrinn på Trondenes boligpark i Harstad.

Leilighetsprosjektet består av 27 tre- og fire-romsleiligheter, som ligger idyllisk til på Trondeneshalvøyen like utenfor Harstad sentrum.

Peabs første egenregiprosjekt i Harstad

Utbyggingen skjer i regi av selskapet Firkanten Eiendom AS, som er et heleid Peab-selskap. Firkanten Eiendom var en del av Peabs oppkjøp i Harstad i desember 2014. Nilsen & Haukland AS, som også var en del av samme oppkjøp, er totalentreprenør for prosjektet.

− Dette er et prosjekt vi har jobbet med over flere år med å få til, og det er svært gledelig for både virksomheten i Harstad, og Harstad by at vi nå kommer i gang med byggingen av dette prosjektet sier prosjektleder for Firkanten Eiendom, Steinar Nilsen.

Første byggetrinn består av 18 leiligheter med overlevering i august 2016. Andre byggetrinn består av 9 leiligheter og har salgsstart i juni. Ved tilstrekkelig forhåndssalg er forventet byggestart i august, og overlevering i oktober 2016.

Høyt kvalitetsnivå

Prosjektet har bevisst satset på leiligheter med over snittet høyt kvalitetsnivå. Som eksempel er standardkjøkkenet i leveransen oppgradert med blant annet integrerte hvitevarer.

– Vi har stor tro på godt salg og fornøyde kunder i Harstad, sier Steinar Nilsen.

Stikkord: