Conpot

Nye og bedre redskapsbærere fra Wille

Wille 665 og 865 erstatter de tidligere modellene 655C og 855. De nye maskinene er oppdatert på flere områder for og tilfredsstille fremtidige miljøkrav og samtidig forbedre funksjoner og spesifikasjoner.

Wille 665 og 865 er har Off Road 3B motorer. Maksimalt turtall på disse motorene er 2 200 omdr. min. Motorene er utstyrt med Automatic Eco Drive system som automatisk senker motorens turtall til 1950 omdr. min når maksimal kjørehastighet er oppnådd. Motorens turtall øker automatisk ved behov. Denne kjøreautomatikken senker drivstoff forbruket med inntil 25% med transkortkjøring.

Motorene har også et automatisk rengjørende partikkelfilter. Partikklene brennes opp automatisk når motoren arbeider normalt. Det er motorer som ikke har automatisk rengjøring av partikkelfilter, noe som medfører at føreren må avbryte jobben for og få dette utsført ved og kjøre motoren på høyt turtall og høy belastning for og få eksos temperaturen til og brenne filteret

Wille har et allsidig hydraulikksystem. Alle modellene har to arbeidshyraulikk pumper som kan brukes samtidig, enten separat eller sammenkoblet. To hydraulikk kretser forbedrer effektiviteten ved bruk av to ulike redskaper. Wille 665 og 865 har LS hydraulikk system som standard og en av markedets mest effektive motorhydraulikk.

Bedre oversikt

Hytten har fårr ny design og bedre sikt. All overvåkning av motor og oljetemperatur, trykk og hydaulikk mengder overvåkes av den nye Danfoss 5” trykk skjerm.

Løftekapasitet

Wille 665 har fått økt løftekraften med 500 kg gjennom hele løfteområdet til nå 4100 kg i bakkeplan. Skuffens brytekraft har økt med 900 kg til 3 790 kg hvilket gir økt kapasitet ved materialhåndtering.

Wille 865 har økt løftekapasiteten med 160 kg i øvre posisjon til 4 250 kg, og skuffens brytekraft har økt med 820 kg til 4 250 kg.

Wille importeres til Norge av Multimaskin AS, som gejjom en årrekke har etablert Wille som markedets residert mest solgte redskapsbærer.

Stikkord: