Conpot

Maskin og Konsult AS signerte ny agenturavtale

Med den ferske avtalen er Maskin og Konsult nå en komplett forhandler for Kennametal i Norge.

Med denne avtalen på plass kan selskapet tilby en rekke slitedeler til utstyr brukt i veiutbygging og i gruveindustrien.

Nye bransjeområder

Maskin og Konsult AS er frittstående leverandør av ekstrautstyr til anleggsbransjen, hovedsakelig utstyr til gravemaskiner. Den nye agenturavtalen vil bidra til nytenking og flere kundegrupper.

Fram til nå har kundemassen bestått av maskinentreprenører, rivnings- og demoleringsaktører, anleggsmaskinforhandlere, kommuner og statlige etater.

– Vi ønsket oss et bredere nedslagsfelt og vil nå også jobbe mot blant annet veiutvikling og gruvedrift. Maskin og Konsult får et betydelig «nytt ben å stå på»

Jeg tør påstå at vi er kjent for kvalitet i våre produkter og det vi gjør, derfor har vi tatt oss god tid når vi har vært på utkikk etter et nytt agentur.

Vi ble beæret over henvendelsen fra Kennametal, og det er med stor iver vi tar fatt på dette agenturet, sier daglig leder Hege Å Andresen hos Maskin og Konsult.

Verdensomspennende

Kennametal leverer et stort utvalg av hardmetall pigger samt andre slitedeler for både vei-vedlikehold, demolering, gjenvinning, asfalt-fresing, gruvedrift og industri. De er verdens-ledende, og kjent for gode produkter med god levetid.

Dette omfatter også slikt som transportbånd, rulle-opplagringer.

Det globale amerikanske selskapet Kennametal Inc. får med denne avtalen egen forhandler i Norge. Med samarbeidsavtaler i over 60 land, var det nå tid for å få Norge med på kartet.

Kennametal har fabrikker i mange land, også i Europa. Med verktøy og komponenter som spesialfelt, har de siden oppstart i 1938 vært i sterk videreutvikling.  De omsetter for om lag tre milliarder årlig.

Kjent merkevare

Maskin og Konsult har i en årrekke solgt hydraulisk drevne freser for bruk på gravemaskiner. Det er Kennametal sine hardmetall-pigger som sitter på Rockwheel-fresene. Deler av produktspekteret til Kennametal er allerede velkjent.

Vi får besøk fra Kennametal i midten av juli for første runde med produktopplæring. Vi vil i første omgang fokusere på produktene rettet mot veivedlikehold og veiutbygging.

Markedenes behov for slitedeler er jevnt til stede, og det blir spennende for oss å lære om nye produkter og bransjeområder, sier Andresen.

Stikkord: