Conpot

Åpnet ny butikk i Drøbak

Byggmax åpnet sist fedag en ny butikk i Drøbak Næringspark. Butikken er den andre som har blitt åpnet i løpet av kort tid. Totalt har Byggmax 29 butikker i Norge. Seks personer har blitt ansatt.

–  Vi har lenge ønsket å etablere en butikk i Drøbak, og har nå funnet en god beliggenhet for Byggmax hvor mange mennesker passerer. Vår butikk i Drammen,Ski og Abildsö går veldig bra, noe som gjør det føles flott å være i stand til å åpne i Drøbak, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i Byggmax

Drøbak Næringspark har en god beliggenhet, med en stor plass og mulighet til å etablere Byggmax-konsept. Totalt, en butikkflate på ca 6000 kvadratmeter, der butikk og drive-in tar mest plass. Byggmax misjon er å tilby kundene god kvalitet, lav pris, der kundene kan gjøre en del av jobben for å holde kostnadene nede.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.

Stikkord: