Med seg har de en Volvo-lastebil full av rekvisitter og en av verdens beste sjåfører, Jens Karlsson fra The Epic Split. Resultatet kan du se i webserien Reality Road.

– Med Reality Road ønsker vi å vise servicetjenestene våre, sier Per Nilsson, PR-sjef i Volvo Trucks. – For å holde hjulene i gang er servicetjenestene, som er knyttet til lastebilen, like viktige som selve bilen. Samtidig vil vi underholde og nå et bredt publikum. Så vidt jeg vet, er det første gang en bedrift lager reality-TV i markedsføringssammenheng, sier han.

I serien følger vi musikkartisten Mapei og regissør Liza som i løpet av ni dager reiser fra Sverige til Italia for å lage en musikkvideo til Mapeis nye låt Million Ways To Live. Som reisefølge, på den 4 000 kilometer lange reisen, har de den erfarne lastebilsjåføren Jens Karlsson, dvergschnauzeren Sushi og en spesialdesignet Volvo FH.

Tidligere presisjonssjåfør for Volvo

Jens Karlsson har blant annet vært med på et par andre av Volvo Trucks sine markedsføringsstunt med presisjonskjøring i begge reklamefilmene The Epic Split og The Ballerina Stunt.

– Min oppgave i denne serien er å kjøre lastebilen og sørge for at turen blir gjennomført på en så trygg måte som mulig, samt å vise hva jobben som lastebilsjåfør innebærer. Jeg har blitt filmet før, men dette var helt annerledes. Tidligere har jeg bare kjørt uten å måtte snakke foran et kamera, sier Jens Karlsson.

Servicetjenester på prøve

I serien får vi se servicetjenestene til Volvo Trucks bli satt på ulike prøver og vi får også være med når musikkartisten Mapei blir kjent med og utfordrer lastebilmiljøet. Vi får blant annet se henne opptre sammen med dragartister på en ferge til Polen, arrangere en spontankonsert i forstedene i Paris og bli med på et tohjulsstunt i Berlin.

Serien består av til sammen åtte episoder. De tre første episodene legges ut på Volvo Trucks sin globale YouTube-kanal 11. juni.

Leave a comment