Conpot

Mann i 60 årene døde på avfallsanlegg i Vardø

Mannen ble bekreftet omkommet etter å ha blitt påkjørt av en hjullaster i går, i følge nrk.no.

Torsdag ettermiddag klokken 14.35 fikk operasjonssentralen ved Øst-Finnmark politidistrikt melding om ulykken, og nødetatene rykket ut.

– Vi fikk melding om en ulykke og rykket straks ut til stedet med både brannvesen og ambulanse, sier operasjonsleder Torfinn Halvari, til NRK. Personen som omkom ble kjørt på av hjullaster og omkom på stedet.

Politiet vil utover dette ikke uttale seg ytterligere, før det er fattet en konklusjon av etterforskningen. Arbeidstilsynet skal være koblet inn i saken. Det er foreløpig uklart om det var en arbeidsulykke.

Finnmark entreprenør driver avfallsanlegget der ulykken skjedde, på oppdrag fra ØFAS.

– Vi vet lite om ulykken, men jeg og driftslederen er på tur til Vardø nå, sa direktør for ØFAS, Arve Øverland til NRK torsdag ettermiddag. Vår underleverandør Finnmark entreprenør meldte fra om ulykken og vi startet rett utover.

Stikkord: