Conpot
  • Nasta totalleverandør

Satser som totalleverandør

Produktutvalget fra Nasta har i de siste årene vokst betydelig. Nasta har en målsetting om å levere deler raskt til hele landet.

Et rikholdig lager i Larvik, samt over natt levering fra Hitachi i Nederland sørger for at kunden garanteres hurtig levering. Målet er at kundene skal unngå driftsstans som følge av ventetid på deler.

Nasta skuffer

Nasta tilbyr egenproduserte skuffer tegnet i samarbeid med norske kunder.

– Våre skuffer produseres etter HARDOX IN MY BODY prosedyre. Dette betyr at Nastaskuffene hentes fra øverste hylle hva gjelder kvalitet, ifølge innkjøper Øystein Haga Jensen.

Skuffene er blitt meget populære på kort tid. I dag produserer Nasta graveskuffer, smalskuffer, hydrauliske pusseskuffer og faste pusseskuffer.

MSB hammere

Det gode samarbeidet Nasta har med MSB på hammere fortsetter å blomstre.

– MSB er kjent for førsteklasses kvalitet, høy produksjonskapasitet og stor slagkraft, presiserer servicesjef Espen Olsen.

Dette gjør MSB hammere spesielt egnet for arbeid med tøffe materialer, som harde bergarter, forsterket betong og metallslagg.

Det lukkede hammerhuset beskytter hammermekanismen og meiselen. MSB’s patenterte beskyttelses- og styringssystem for stempelet beskytter mot skader, og sørger for bedre kontrollèrbarhet. Vibrasjonssystemet gjør håndteringen av hammeren mer komfortabel for maskinføreren.

Klyper fra Gripen

Nasta er forhandler av Gripen klyper. Klypene kommer i tre ulike utgaver: Construction, Sorting og HD. Klypene, som er produsert i Sverige, har markedets største gripevidde. HSP er ledende innen utvikling og produksjon av klyper for bruk under rotortilt.

Hurtigfyllingssystem Hurtigfyllingsystem

Nasta har agenturet på det amerikanske hurtigfyllingssystemet for drivstoff “Fast Fuel”. Med hurtigfyllingssystem får den som fyller drivstoff tilgang fra bakkenivå. Det er ikke behov for risikabel klatring, og maskinen fylles hurtig.

Fast Fuel er i likhet med systemene fra Fastfill og Wiggins ikke trykksatt. Pistoler og påfyllingskoblinger fra de tre ulike systemene er kompatible seg imellom. Nasta kan tilby svært konkurransedyktige priser på et av de beste systemene markedet tilbyr.

Vibrerende nyhet

Hitachi og Nasta har nylig introdusert den nye stangstyrte TMR65KDS-valsen fra den nye serien lett komprimeringsutstyr. Den svært produktive maskinen er egnet for en rekke småskalajobber, inkludert valsing av asfalt og sand. Den er konstruert for enkel betjening.

Hitachivalsen har førsteklasses ytelse og kvalitet, takket være direkte tilknytning mellom hydraulikkmotorene og trommelen – uten at det krever et reduksjonsgirsystem.

Med trommelbredde på bare 650 mm er maskinen svært enkel å manøvrere. Stort lineært trykk gir optimal ytelse og kraftig komprimering. I tillegg sikrer den lave maskinhøyden at operatøren har god sikt og et sikkert arbeidsmiljø.

Energien overføres fra motorrotasjonen til hydraulikkpumpen gjennom reimen som driver motorene i hver trommel. Ved hjelp av FNR-spaken kan operatøren enkelt justere flyten av hydraulikk-væske, og endre kjøreretningen.

Vedlikehold utføres raskt og enkelt takket være et panel over motoren. Praktisk tilgang til motoren reduserer servicetiden.

Den uttrekkbare spylerslangen er et enkelt og effektivt rengjøringsverktøy. Vanntanken har en kapasitet på 35 liter, og sikrer dermed tilgjengelig rengjøringvæske på stedet.

Av andre praktiske løsninger kan nevnes en stor åpning for løfting, slik at transport mellom arbeidssteder blir enkel, samt en praktisk plassert parkeringsbrems og stoppknapp.

– Den stangstyrte TMR65KDS-valsen har den samme høye kvaliteten, påliteligheten og totalytelsen som eiere av andre anleggsmaskiner fra Hitachi kjenner godt til, sier Katsutoshi Tahara, product specialist hos Hitachi. Maskinen er enkel å bruke, og er utviklet for å være mer produktiv takket være en rekke tidsbesparende funksjoner.

Stikkord: