Conpot
  • Nor Slep

Klare med nyheter på Transportmessa

På årets messe vil Nor Slep stille med sitt største modellutvalg. På standen vil det være mulig å se de fleste produktkategorier som Nor Slep leverer.

Av nyheter som vil vises frem er blant annet 2 akslet kroktippslep og kjerre spesielt utviklet for 4 akslede biler. En 3 akslet gardinsemitrailer fra Tyske Fliegl med nyheten «Anti Ice System» spesielt utviklet for nordiske forhold vil også bli stilt ut.

I tillegg vises det også for første gang en QuadroWall tippsemi med asfaltbalje. Dette er nytt av året og de første enhetene er levert kunder.

Et komplett demo vogntog med Gullkant dumper på bil og kjerre som Nor Slep benytter i demokjøring vil også vises frem.

Samtidig er det stor spenning rundt et helt nytt custom made dumperpåbygg med dumperslep som i det i disse dager legges siste hånd på verket. Her er det snakk om mye flott lakk, chrome og fancy detaljer. Denne vil være mulig å se på Nor Slep sin stand.

DSC_0012

 

Stikkord: