Conpot

Byggmax har åpnet ny butikk i Krokstadelva

Byggmax åpnet i dag en ny butikk på Kjerraten 3 i Krokstadelva. Butikken er den andre i regionen. Totalt har Byggmax 28 butikker i Norge. Seks deltidsansatte har blitt ansatt.

–  Vi har lenge ønsket å etablere en butikk i Krokstadelva, og har nå funnet en god beliggenhet for Byggmax hvor mange mennesker passerer. Vår butikk i Drammen går veldig bra, noe som gjør det føles flott å være i stand til å åpne i Krokstadelva, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i Byggmax.

Kjerraten har en god beliggenhet, med en stor plass og mulighet til å etablere Byggmax-konsept. Totalt, en butikkflate på ca 8000 kvadratmeter, der butikk og drive-in tar mest plass. Byggmax misjon er å tilby kundene god kvalitet, lav pris, der kundene kan gjøre en del av jobben for å holde kostnadene nede. 

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.

Stikkord: