Conpot
  • Areol Innredninger - Karstein Berg

Satser nytt på brukte reolsystemer

PlusTech AS satser friskt og går inn i selskapet Areol Innredninger AS. Målet er å tilby et rikere utvalg av brukte reolsystemer i større grad enn tidligere.

Areol er kjent for sine praktiske løsninger, og er en totalleverandør av industrielle reol- og hyllesystem. Ny daglig leder Karstein Berg, eier selskapet PlusTech som tilhører anlegg-, lastebil- og industribransjen. Gjennom en årrekke har han sett tonnevis med brukte lagerreoler gå rett på dynga ved videreutvikling av ulike bedrifter. Berg har stor tro på en bedrift som bidrar til gjenbruk og bedre utnyttelse av ressursene.

– Reoler i stål er så godt som uslitelige og gjør samme nytten, nye som brukte. Utnyttelse av brukte ressurser sparer både lommeboka og miljøet forteller Berg.

Nyttig kjennskap til bransjen

Areol har forsynt markedet med både brukte og nye reolløsninger i 30 år. Alle reoler som skal ut på bruktmarkedet gjennomgår grundig kvalitetssjekk før de klargjøres for salg. Det er ofte snakk om kosmetisk finish, og tilpasning til nye brukere. Berg påpeker at selskapene PlusTech og Areol skal drives hver for seg. Allikevel hevder han at nytteverdien av å sitte med en fot i hvert selskap er positiv.

– Meglerne i PlusTech opplever ofte forespørsler fra bransjen om reoler til ulike formål. Vi er stadig i dialog med store anlegg som legges ned, utvides eller flytter på seg. Våre brukte varer dekker derfor de samme behovene som en ny vare, sier Berg.

Vinn-vinn situasjon

Areol tar ansvar for at alle brukte reoler har samme kvalitet som nytt innen normer og standarder som er pålagt. Selskapet tilbyr i dag både nye og brukte lagerreoler til alle typer formål. Berg tror allikevel bruksverdien og dens vinn-vinn situasjon er positiv.

– Vi ønsker å satse større på utvalgte brukte reoler. I mange tilfeller har nye reolsystem dårligere kvalitet enn brukte. Slitesterke materialer og reoler med stor bærekraft er gull verdt. Kundene sparer raskt tretti til femti prosent på bruktkjøp, sammenlignet med nypris, sier han.

Så god som ny

Hos Areol finner du kompetente medarbeidere med tjue til tretti års erfaring. Varer lagerføres og selskapet har fokus på supplering og utbygging av løsninger bedriften allerede har på plass.

– Nye reoler matcher godt sammen med brukte, og vi er behjelpelige med å sette sammen reolene fra grunnen. Vi tilbyr alle typer lagerløsninger, og ordner frakt og montering om dette er av ønske, sier Berg.  Han oppfordrer alle til å tenke miljø, og derfor ta kontakt med Areol om det skal kjøpes eller selges reoler og lagerløsninger.

Areol Innredninger - brukte reoler

Kupp på brukt: Utnyttelse av brukte ressurser er positivt for både økonomi og miljø.

Stikkord: