Conpot
  • Lilleseth Traktorskuffer

Nye traktorskuffer fra Lilleseth

Traktorskuffer er ett av gårdbrukernes beste redskap som kan brukes til alt. Derfor står den også som regel montert på traktoren, klar for transportoppdrag som jord, stein, snø, ved også videre – kort sagt det som går oppi.

Lilleseth har levert redskapsprodukter siden 1998 på det Norske markedet med stor suksess og stadig økende produktutvalg. Produktutvalget på redskapsprodukter strekker seg fra veiskraper, hengere, pallegafler, skjær og skuffer med mer.

Lilleseth traktorskuffer er produktet innenfor kategorien det er solgt desidert mest av, og det er om lag 10 000 Lilleseth traktorskuffer på det norske markedet. Traktorskuffene finnes i krus/snø skuffer, universalskuffer og heavy duty skuffer.

Kvalitet

Lilleseth traktorskuffer for traktorer med kraftige forsterkninger, blant annet med frontstål i Hardox kvalitet og sms, euro eller triangel fester. Traktorskuffene har en unik design, kvalitet og finish.

De ulike skuffene leveres i ulike mål og størrelser, og de mest solgte er: Grus/Snøskuffer med målene 1,30, 1,50, 1,80, 2,0, 2,20, 2,30 og 2,50m. Universal frontlasterskuffer på 1,80 og 2,20m. Heavy duty frontlasterskuff på 1,80, 2,20 og 2,55m. I tillegg er bakmontert skuff med mekanisk tipp og sandstrøerskuff etterspurt.

– Våre traktorskuffer er unike på det norske markedet og vi har sammen med våre Estiske og Polske produsenter utviklet disse til å bli en av favorittene i markedet, sier Knut A Lilleseth som er daglig leder for selskapet.

Anders Nystuen som er daglig leder ved CF Maskin på Melhus er en av Lilleseth sine forhandlere på skuffer og gir meget gode tilbakemeldinger:

– Lilleseth traktorskuffer har en unik design og finish sammenlignet med andre skuffer vi har utstilt og som befinner seg i markedet, sier Anders.

Komplett redskapsprogram

Lilleseth leverer ett komplett redskapsprogram fra det enkle til det mest profesjonelle og knytter til seg anerkjente produsenter, og der hvor vi selv utvikler produkter står kravet til kvalitet og levering høyt.

Stikkord: