Conpot
  • Atlas Copco LT 6005

Atlas Copcos LT-stamper vant prestisjefylt designpris

Den internasjonale iF Product Design Award 2015 går til Atlas Copcos LT 6005-stamperserie. iF Design Award har i over 60 år vært kjent som et bevis på meget god design og enestående designarbeid.

– Omfattende forskning og et nært samarbeid mellom FoU og vårt industridesignteam er hovedfaktorene bak de nye LT-stamperne, sier Fredrik Hägglund, Manager Technical Development Light Compaction Equipment.
Gjennom et sterkt fokus på brukerne har vi forbedret maskinens balanse og gjort den svært enkel å håndtere.

Tilbakemelding fra brukerne

Atlas Copcos nye LT-stampere er konstruert for komprimering der det er dårlig med plass, og stamperne er et resultat av forskning og tilbakemelding fra brukerne.

En av de viktigste forbedringene er den smalere konstruksjonen som gjør maskinene enklere å håndtere. Blant annet er sikten betydelig forbedret og operatøren kan bøye seg 50 % mindre til siden for å se hele foten.

Dessuten har brukerens gripeflate økt med 300 % for enda bedre kontroll.

Brukervennlighet imponerte juryen

Økt sikkerhet, lavere vekt, høy komprimeringseffektivitet og god ergonomi er andre brukervennlige aspekter som imponerte juryen.

– Enkel service har førsteprioritet for våre kunder. Med den nye konstruksjonen har vi lykkes med å tilfredsstille deres høy forventninger. Selv om det er flott å få vinne iF Product Design Award er den største gleden allikevel å kunne tilby våre kunder et meget godt produkt, avslutter Fredrik Hägglund.

Videopresentasjon

award

Stikkord: