Conpot

Vi gleder oss allerede til Vei og Anlegg i 2018

Årets Vei og Anlegg kunne by på spennende nyheter, flotte stands, godt besøk og god stemning.

Totalt 225 utstillere bidro til at Vei og Anlegg ble en minnerik opplevelse for de 22 951 besøkende. Når så mange aktører samles på en plass, får man et variert og innholdsrikt produktspekter. Vi er derfor overbevist om at alle som besøkte messen fant noe av interesse.

Besøket økte med 17 personer siden sist messe.

Godt salg

Etter hvert som været bedret seg, steg også stemningen og besøkstallet betraktelig. Et høyt besøkstall bidrar til at Vei og Anlegg er en fin plass å være. Samtidig som salget på messen øker.

– En særlig viktig ting er at det er mange beslutningstagere som besøker Vei og Anlegg. Vi har fått enormt gode tilbakemeldinger fra utstillerne om gode salg under messen og det er kjempehyggelig å høre, forteller Anita Hall i MGF til Conpot.

Vei og anlegg 2015

Hæhre har fått trykket på logoen sin på denne hjullasteren. Det er liten tvil om hvem kunden er.

Utstillerne viser stolt frem de maskinene som er solgt. Og salget under årets messe virker å være meget bra. Både ut i fra hva utstillerne selv rapporterte, men også på antall logoer på maskinene.

Særlig utleieselskapene virker å ha gjort store investeringer. På mange måter viser de tilstedeværelse på messen, gjennom å få klistret sin logo på flere titalls maskiner. Enkelt og greit god markedsføring både for utstiller og for kunde.

Neste gang i 2018

Årets arrangement var i våre øyne svært vellykket, og vi ser allerede frem til neste Vei og Anlegg i 2018.

– Vi gleder oss til å ønske alle, både utstillere og besøkende hjertelig velkommen til Vei og Anlegg 2018. Portene åpnes igjen på Hellerudsletta den 2. mai 2018, sier Anita avslutningsvis.

Stikkord: