Conpot

NCC asfalterer for sju kommuner på Nedre Romerike

NCC har inngått en toårig asfaltkontrakt med kommunene på Nedre Romerike. Til sammen skal det legges nærmere 30 000 tonn asfalt.

Stig Remi Jørgensen (10)

– Store avstander mellom punktene som skal asfalteres, krever god og langsiktig planlegging. Da får man effektiv drift gjennom sesongen, sier distriktssjef i NCC Roads Stig Remi Jørgensen.

Kontraktene med Nedre Romerike Innkjøpssamarbeid har en verdi på 30 millioner kroner fordelt over to år. Avtalen har en opsjon på to nye år med asfaltering.

Oppdragene skal gjøres i følgende kommuner: Skedsmo, Fet, Aurskog/Høland, Sørum, Nittedal, Rælingen og Enebakk. I tillegg har Lørenskog en opsjon i avtalen.

Arbeidet starter opp i mai. Det er kommunene i innkjøpssamarbeidet som setter opp listen for oppdrag som skal gjennomføres. På det meste vil 20 ansatte i NCC Roads være involvert i arbeidet med å reasfaltere de kommunale veiene på Nedre Romerike. Arbeidet skal avsluttes høsten 2018.

– Vi takker kommunene i innkjøpssamarbeidet for tilliten. Det er store avstander mellom punktene som skal asfalteres. Det krever god og langsiktig planlegging for å klare å samle jobber lokalt og for å få effektiv drift gjennom sesongen, sier distriktssjef i NCC Roads Stig Remi Jørgensen.

Stikkord: