Conpot
  • JCB 457 hjullaster

Ny JCB 457 hjullaster lanseres på Vei og Anlegg

Rosendal Maskin AS lanserer nå den splitter nye hjullasteren JCB 457. Maskinen kommer direkte fra fabrikken og vises for første gang i Norge på Vei og Anlegg 2015.

JCB 457 er en helt ny maskin – fullpakket av funksjoner som gir bedre produktivitet, lønnsomhet og sikkerhet.

Denne kraftige modellen på 22 tonn er den første store hjullasteren fra JCB som møter Tier 4Final/EU Stage IV-utslippskravene. JCB får til dette gjennom en drivstoffbesparelse som er imponerende 16 % lavere enn forrige modell.

Arbeidsmlijø

Forbedret arbeidsmiljø for operatøren har stått sentralt i utviklingsarbeidet, og JCB 457 er første modell som har den helt nye ComandPlus førerhytten.

Støynivå på kun 68 dB, luftfjæret sete med varme og ventilasjon, nytt klimaanlegg, justerbare spaker og rattstamme, integrert ryggekamera og oppvarmede speil gjør dette til en god og sikker arbeidsplass for operatøren.

Kombinasjonen av nytt motordeksel i en del samt utformingen av motvekten gir en maskin som har et moderne design og god sikt i alle retninger.

Top Shot_M_39L (2)

Motor

Som standard leveres modellen med MTU 6-sylindret Steg IV/Tier4 Final dieselmotor med maks 193kW/258 hk.

Girkassen er av typen ZF Smooth shift med 4 gir forover og 3 bakover.

23,5×25 XHA Michelin dekk leveres også som standard. Maskinen har Limited Slip differensial på begge aksler, heldekkende skjermer foran og bak, lys for kjøring på vei, ekstra arbeidslys foran og bak samt roterende varsellys.

I tillegg kan også med denne JCB-modellen skreddersys ved at kunden velger mellom følgende alternativer: 4-trinns girkasse eller 5-trinns med lock up, HT eller ZF lasteaggregat, tre ulike akseltyper samt joystick eller multi-lever.

Maskinen kan også leveres i «wastemaster»-utgave spesialtilpasset for avfallshåndtering.

Et kommende flaggskip?

JCB 457 har også en rekke andre nye funksjoner som gjør maskinen til et godt arbeidsverktøy for et bredt spekter av jobber.

Modellen vil uten tvil bli et flaggskip i flere år fremover, og Rosendal Maskin har allerede mottatt bestilling på to nye JCB 457 før maskinen vises i Norge.

WLS_457_AH_09 (2)

Stikkord: