Conpot

Nye transportable QES-generatorer fra Atlas Copco

Atlas Copco introduserer nå en ny serie transportable generatorer for å imøtekomme behovet til byggebransjen og den generelle utleiebransjen.

Applikasjonsorienterte QES, som nå kan bestilles over hele verden, ble utviklet for brukervennlighet og enkel service.

Den nye generatoren er til å begynne med tilgjengelig i fem modeller, fra QES 9 (9 kVA nominell effekt) til QES 40 (42 kVA nominell effekt). Flere modeller er på trappene. QES-serien i kombinasjon med mye tilleggsutstyr er utviklet for å la hver kunde velge en QES som passer perfekt til sine individuelle behov, samtidig som de får den pålitelige kraften de forventer.

Produktet er svært robust og består av kvalitetskomponenter, blant annet en Kutoba-motor, som sikrer et høyt ytelsesnivå og serviceintervaller på hele 500 timer.

Enhetene er kompakte og kan stables i høyden, noe som reduserer lagrings- og transportkostnadene. Hullene til truckgafler og løfteringen sikrer at modellene lett kan flyttes fra et sted til et annet, akkurat slik man ønsker.

Hver modell er lett å betjene og håndtere, takket være den nye Qc-kontrolleren, som har avanserte funksjoner for motorovervåking og beskyttelse.

QES-generatorene byr på enkelt vedlikehold med lett tilgang til komponenter og reservedeler gjennom Atlas Copcos global supportnettverk.

– Kundene i byggebransjen og utleiebransjen har svært spesifikke behov. QES er utformet for å dekke alle disse behovene, forklarer Angel Nieto, Product Marketing Manager ved Atlas Copco Portable Energy. QES’ applikasjonsorienterte utforming, kvalitetskomponenter og høye ytelse gir dem skreddersydd verdi i form av Predictable Power.

Stikkord: