Conpot
  • JCB JS360LC Graver 40 Tonn

Lanserer 5 års garanti på JCB-maskiner

Sammen med JCB lanserer Rosendal Maskin AS nå 5 års fabrikkgaranti på JCB beltegravere, og er dermed først i Norge med et slikt tilbud.

Garantien innføres som standard på alle beltegravere over 13 tonn og gjelder i 5 år eller 5000 timer  – helt uten krav til egenandel. Garantien lanseres for fullt på Vei & Anlegg somåpner denne uken.

– Vi er svært stolte over å kunne tilby så gode betingelser til det norske markedet. Årsaken er at både produsenten og vi har klokkertro på den nye generasjonen JCB-maskiner. Når vi samtidig har kampanje på gunstig finansiering til 2,99 % rente, ser vi for oss at mange JCB-maskiner vil rulle ut på norske anleggsplasser de nærmeste månedene. Det sier Olav Hauer som er produktsjef for JCB i Rosendal Maskin AS.

Tredje størst

Målt i antall er JCB den tredje største produsenten av anleggsmaskiner på verdensbasis. På teleskoplastere og gravlastere ligger JCB helt i toppen. JCB har egne motorer i sine maskiner, og helt opp til 23 tonn er det motorer uten partikkelfilter og Ad-Blue. Dermed løser man de nye utslippskravene fra EU uten DPF eller Ad-Blue Steg3B/Tier4i. Isteden bruker JCB variabel turbogeometri og EGR for å møte utslippskravene.

Livelink

– Livelink er også et viktig konkurransefordel for JCB, fortsetter Rosendal. – Livelink sørger for kontinuerlig informasjon om servicebehov og status for maskinen. Dermed kan JCB-eieren hele tiden ligge i forkant av servicebehovet og planlegge servicene inn mellom ulike jobber. Med 19 JCB servicepunkter over hele Norge blir maskinens nedetid minimal, avslutter Olav Hauer.

JCB anleggsmaskiner importeres og markedsføres av Rosendal Maskin AS i Askim. Rosendal Maskin ble etablert i 1986 og har vært hovedimportør av JCB-maskiner siden 2001.

Stikkord: