Conpot
  • Wee Systemtrapp

Lanserer selvjusterende systemtrapp i Norge

Wee Systemtrapp er en stige- eller trappeløsning som selv justerer trinnene etter vinkelen trappen står i. Den nye løsningen, som er unik i Norge, gir tryggere fremkommelighet i høyden.

Wee_systemtrapp_3Wee Systemtrapp er en nydesignet trappeløsning som er bygget for å øke sikkerheten til brukeren, samtidig som den er mer fleksibel på steder der midlertidige stiger eller trapper brukes ofte.

I så måte er den utviklet både for bygg- og anleggsbransjen, for landbruket, som inspeksjons- eller arbeidstrapp for håndverkere, eller som permanent trapp ved hus og tomter der fremkommeligheten er vanskelig.

Selvjusterende trappetrinn

Wee Systemtrapp er konstruert i varmgalvanisert stål, og består av to parallelle bjelker som sammen holder trinnflatene i vater uansett hvordan trappen er vinklet.

Trinnene er dermed selvregulerende når stigen vris mellom 30 og 55 grader.

– Vår nye systemtrapp er spesiell fordi den gir større brukervennlighet og fleksibilitet enn konvensjonelle stige- eller trappesystemer, og kan enkelt flyttes fra prosjekt til prosjekt. For dem som beveger seg hyppig og raskt i trapper gir den ekstra trygghet med mye stabiliserende flate under føttene, noe vi håper kan redusere fallulykker, sier daglig leder hos importøren Wee.no, Rune Wee.

Leveres i seksjoner

Trappen kommer i seksjoner med tre forskjellige lengder, og kan monteres både permanent eller midlertidig i totallengden man ønsker. Den har også påmontert rekkverk som forlenges med hurtigkoblinger.

Wee Sytemtrapp leveres i seksjoner på 107 cm (3 trinn), 185 cm (6 trinn) og 269 cm (9 trinn) – seksjoner som kan monteres sammen i ønsket lengde. Seksjonene har en bredde på 80 cm og en høyde på 25 cm, og koster fra kr. 3000 + mva pr stk.

Stikkord: