Conpot
  • Kranringen

Kranringen kjøper Helge Kristoffersen AS

Kranringen har kjøpt aksjene i Helge Kristoffersen AS i Bergen. Helge Kristoffersen AS vil videreføre driften med utleie og salg av containere, samt kranbilvirksomhet tilsluttet Svanco i Bergen.

Kranringen har kjøpt aksjene i Helge Kristoffersen AS i Bergen. Helge Kristoffersen AS i Bergen vil videreføre driften med utleie og salg av containere, samt kranbilvirksomhet tilsluttet Svanco i Bergen.

Helge Kristoffersen fortsetter som daglig leder i selskapet også etter overdragelsen.

I stadig vekst

Kranringen-konsernet har i dag 95 ansatte, hvorav 30 på Vestlandet.

– Maskinparken til Kranringen AS teller totalt 80 enheter, og består av mobilkraner, kranbiler, tårnkraner, beltekran, minikraner og spesialtransport-utstyr. Avdelingene våre er i Skien, Sandefjord, Lillestrøm, Bergen og Førde, forteller Espen Jensen, daglig leder i Kranringen AS.

Fokus på containere

Helge Kristoffersen AS i Bergen leier ut og selger containere tilpasset alle formål, både til næringslivet og privat, med kunder over hele Norge. Selskapet fokuserer på lagercontainere, gangtunneler, kontormoduler, sanitærmodul, verkstedcontainere, offshore-containere, kjøl/frys-moduler, boligmoduler, miljøcontainere, HMS-modul og containerhengere.

– Utleie og salg av containere passer godt inn sammen med Kranringen sine kran- og transporttjenester, og vil føre til at våre kunder kan få enda flere tjenester fra en og samme leverandør, sier Jensen avslutningsvis.

Kranringen

Maskinparken til Kranringen AS teller totalt 80 enheter

 

Stikkord: