Conpot

Peab utfører plattformarbeider på Gardermoen

Peab Anlegg har fått i oppdrag fra Jernbaneverket å utføre plattformarbeider på Oslo lufthavn stasjon for ca. 45 millioner kroner eks. mva.

Hele stasjonsområdet og området opp til ankomsthallen på Oslo lufthavn skal utvides for å øke passasjerkapasiteten. Peabs oppdrag er å forlenge taket på søndre plattform og etablere fordrøyningsbasseng under plattform 1 og 3.

Kompetanse på plattformarbeid

− Vi er glade for nok en gang å få tillit fra Jernbaneverket. Vi har gjennomført flere plattformarbeider de senere årene, og har opparbeidet god kompetanse på dette området. Dette oppdraget er ekstra interessant og spennende fordi jernbanestasjonen ligger på Norges hovedflyplass. Her er stor aktivitet nesten døgnet rundt med både flytog, regiontog og lokaltog, sier fungerende administrerende direktør Ivar Roland i Peab Anlegg.

Oppdraget er en hovedentreprise, og skal være fullført i løpet av 2015.

Stikkord: