–  Boligsalget i årets første kvartal har vært eksepsjonelt godt. Generelt har det vært svært få boliger til salgs, samtidig som etterspørselen har vært svært god. Spesielt har dette vært tilfellet i Stor-Oslo der vi har en betydelig markedsposisjon, med mange boliger ute for salg. I løpet av kvartalet har vi også styrket tomtebanken i Oslo-området ytterligere, sier administrerende direktør Baard Schumann.

Totalt ble det igangsatt bygging av 284 boliger i perioden. 208 boliger ble ferdigstilt, og 224 ble overlevert til kjøper. Per 31. mars hadde Selvaag Bolig 1 384 boliger under bygging og 40 ferdigstilte boliger som ikke var solgt.

I fjor hadde Selvaag Bolig 1 308 boliger under bygging ved utgangen av fjerde kvartal og 1 474 ved utgangen av første kvartal.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *