Conpot
  • Atlas Copco

Utvider tilbudet av Predictable Light med LED-lystårn

Idag lanserte Atlas Copco det kompakte og kostnadsbesparende lystårnet QLB 60 for underholdningsbransjen og byggebransjen. Enhetens nyskapende LED-lys bruker spesialoptikk for å gi høy lysstyrke fra en liten standflate, slik at man øker produktivitet

De fire 350 W LED-lysene til QLB leverer mer lys enn fire vanlige metallhalogenlamper på 1000 W. Lystårnet er dessuten miljøvennlig og produserer 75 % mindre CO2 enn et tradisjonelt lystårn med 4 x 1000 W metallhalogenlamper.

QLB 60 gir betydelige besparelser med driftskostnader som er redusert opptil 95 %, takket være forskjellige fjernstartmoduser som er tilgjengelige via fotocellen og uketimeren. Redusert drivstofforbruk (0,5 l/h for en driftstid på 260 timer), enkel betjening med den intuitive Lc 1003-kontrolleren og lett forståelig montering takket være den kompakte størrelsen; alt dette bidrar til å redusere driftskostnadene.

Vedlikeholdskostnadene er opptil 34 % lavere takket være enestående servicevennlighet med fire adgangspaneler, kostnadseffektive forbrukerartikler og serviceintervaller på hele 500 timer. Dette reduserer den totale eierskapskostnaden for QLB 60 ytterligere.

Kompakt

QLB 60 har den minste standflaten i markedet for å redusere transport- og monteringskostnadene. Takket være den kompakte størrelsen kan man laste 22 enheter på en 13 m lang lastebil. Galvaniserte lommer til truckgafler og en løftebom letter plasseringen på stedet. Den stabile hydrauliske vertikalmasten kan forlenges til en maksimal høyde på 8 m og rotere 340°, noe som gjør det lett og raskt å rette lyset dit det trengs.

Lange serviceintervaller

– QLB 60 har tatt i bruk alle fordelene ved de siste nyvinningene innen LED-belysning, sier Sergio Salvador, Product Marketing Manager ved Atlas Copco Portable Energy. – Lysene er riktignok bare på 350 W hver, men de tilsvarer mer enn en vanlig metallhalogenlampe på 1000 W. Dessuten sikrer de lange serviceintervallene og de robuste kvalitetskomponentene høy ytelse dag etter dag.

QLB 60 egner seg for en lang rekke bruksområder, inklusive musikk- og idrettsarrangementer, boligbygging, veibygging, midlertidig offentlig belysning og olje- og gasskrav.

Stikkord: