Conpot

Ny Service Line kolleksjon fra Snickers Workwear

Snickers Workwear lanserer en ny service Line kolleksjon med riktig funksjonalitet for profesjonelle innen service industrien.

Den nye kolleksjonen karakteriseres av moderne design kombinert med optimal passform og komfort. Hvert materiale er også spesielt designet for å kunne profileres med logo.

Snickers Workwear sin nye kolleksjon er utviklet for profesjonelle innen service industrien – fra transport, distribusjon og vedlikehold til montering, lys industrien og drift av eiendom. Materialet er laget av holdbart og smussavvisende, men mykt og elastisk lettstelt materiale for overlegen langvarig komfort. De holder på elastisiteten, formen og fargen over lang tid og kombinerer moderne design med optimal passform og komfort.

—Vi vet hva som skal til for at våre kunder skal få jobben gjort og hvor viktig det er å gjøre et godt inntrykk i service industrien. Med fokus på dette har vi utviklet den nye Service Line kolleksjonen som består av moderne snitt for perfekt passform og har de riktige funksjonene for å forenkle arbeidet, sier Jenny Falk, prosjektleder for Snickers Workwear.

En av fordelene med Snickers Workwear sin Service Line er at materialene er lette å profilere, noe som er veldig viktig innen service industrien. Snickers Workwear tilbyr et komplett spekter innen profilering; personforpakning, logotrykk og spesiallagde broderier. Med personforpakning får alle deres plagg i poser med navn på. Dette effektiviserer kunders interne distribusjon og garanterer at alle mottar riktig plagg i riktig størrelse.

—Vi mener at profilerte arbeidsklær, kombinert med en profesjonell utført jobb, dobler effekten av et selskap sitt inntrykk. Med vår nye Service Line kan våre kunder levere service i topp kvalitet som kundene deres vil huske, sier Jenny Falk.

Stikkord: