Conpot

Hæhre fornyer maskinparken og kjøper enda flere Cat

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av 19 Cat anleggsmaskiner. Med denne nye avtalen har Hæhre kjøpt hele 80 Cat maskiner på 4 år.

Hæhre har gjennom flere år kjøpt mange Cat-maskiner, og de siste årene har også andelen med fullserviceavtale økt betraktelig.

– Med fullservice på maskinene har vi enda bedre kontroll og forutsigbarhet sier Daglig leder i Hæhre Maskinutleie, Frank Ole Sørensen, som sammen med Lars Hæhre og Albert Hæhre signerte kontraktene med den gode gamle ringreven SES (key account, Svein Erik Sønstehagen).

– Vi er gode til å produsere tonn og da er det Cat som gjelder, sier Hæhregutta. Når vi velger maskiner er vi mest opptatt av lavest kostnad pr tonn, tilfredse maskinførere, maskiner som virker når de skal og at vi kan få service når det trengs uansett om vi er i Kirkenes i nord eller Lindesnes i sør. Pons landsdekkende serviceapparat og det tette samarbeidet vi har er viktig for vår drift understreker Sørensen.

hæhre

Fornøyd

Pon direktør Erik Sollerud er svært fornøyd med handelen og sier at det kjentes ekstra godt å få inn de to store graverne 374FL på drøye 75 tonn.

– Våre maskiner er utstyrt med det absolutt siste innen teknologi. Det gir maskiner med lavt drivstofforbruk, effektiv eksosrensing samt at de er driftsikre og enkle for brukerne. Sammen med et stort fokus på førermiljø og ikke minst sikkerhet gir dette en trygg og behagelig arbeidsplass for føreren. Dette sikrer rett bruk av maskinene og høy produksjon. Vi viser nok engang at vi er i toppen på produksjonsmaskiner som i denne pakka består av 4 stk 349EL, 2stk 374FL, 2stk D6T og 2 stk 988K. I tillegg til disse skal det leveres hele 7 stk hjulgravere herav 4 stk M318F og 3 stk M322D som skal modifiseres for tunnelproduksjon og 2 stk veihøvler 140M3, sier Sullerud.

– Det forundrer meg ikke om vi ser noen av disse 19 Cat’ene på Vei & Anlegg sier Sollerud’n.

Hæhre gruppen har totalt ca 600 ansatte og er en ledende aktør i Norge på bygging av infrastruktur både over og under bakken.

Maskinene

Type Modell HK Driftsvekt
Hjulgraver M318F 171 HK 19,7 tonn
Hjulgraver M322D 167 HK 21 tonn
Hjullaster 988K 580 HK 54/64*tonn (tunnelapplikasjon)
Beltegraver 374FL 476 HK 75 tonn
Beltegraver 349EL 341 HK 55 tonn
Veihøvel 140m3 185-201 HK 19,2 tonn
Dozer D6T 227 HK 24,5 tonn

 

Stikkord: