Conpot

AF Gruppen bygger Thurmannskogen

AF Gruppen (AFG) har inngått avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av første byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog. Prosjektet består av 90 leiligheter fordelt på to bygg.

Nordliveien Utbygging KS er eiet av OBOS Nye Hjem AS, T. Klaveness Eiendom AS og AF Gruppen Norge AS.

 Totalentreprise

Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 151 eks. mva. Grunnarbeider starter primo september 2015. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.  Planlagt ferdigstillelse er 1. kvartal 2017.

Thurmannskogen byr på moderne og effektive leiligheter på Lørenskog med gode solforhold og sentral beliggenhet.

-Vi setter pris på tilliten solide samarbeidspartnere viser oss gjennom tildelingen av denne kontrakten og vi ser frem til å bidra i utbyggingen av et nytt og flott boligområde på Lørenskog, sier konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn.

Stikkord: