Conpot

Wiks inngår avtale med Volvo Truck Center

Wiks AS har hatt stor suksess med hjulbrakker, i første rekke mot bygg- og anleggsbransjen og vil etter hvert vektlegge tilhengere for proffmarkedet ytterligere.

Selskapet har nylig inngått avtale om en leveranse av påbygg til Volvo Truck Center. Innledningsvis vil fokus ligge på plan-, tipp- og skappåbygg til Renault Master og Renault D distribusjonskjøretøyer opp til 7500 kg.

Wiks AS ser et stort potensiale i samarbeidet med Volvo Truck Center. Det vil bli bygd opp en standardportefølje av påbygg rettet mot volumløsningene.

– Vi vil i tillegg ha et fleksibelt opplegg for kundetilpasning av løsninger. Vår leverandør har en meget kompetent konstruksjonsavdeling med stor kapasitet og en meget moderne produksjonsutrustning til fabrikasjon av påbyggene, sier Geir Wullum i Wiks.

Plan og henger

– Vi tilbyr planpåbygg, tipp-påbygg, både baktipp og treveistipp, samt skappåbygg i aktuelle utførelser. Dette innebærer at vi vil kunne levere kombinerte løsninger med påbygg og tilhenger harmonisert med hverandre, for optimal kapasitetsutnyttelse. Eksempelvis planpåbygg og tilpasset tilhenger med kapell og skappåbygg og tilpasset skaphenger i samme utførelse, forteller Geir videre.

Volvo Truck Center har alt solgt den første Renault Master med 4WD og Wiks tipp-påbygg til Fjellregionen Interkommunale Avfallsselskap AS (FIAS), Tolga.

Stikkord: