Conpot

Utvider sitt løft- og sikringsprogram

Lilleseth har de siste årene utvidet produktsortimentet med sertifiserte løft – sikring produkter. Den lange erfaringen og de velutviklede produktene gjør at Lilleseth har kommet raskt og godt inn på markedet

– Vi knytter oss til anerkjente produsenter, og der hvor vi selv utvikler produkter står kravet til kvalitet og levering høyt.  Lilleseth er spesielt kjent for service og rask levering av produkter til meget konkurransedyktige priser, forteller Arne Georg Aalborg, produktansvarlig for løfteredskap hos Lilleseth Kjetting AS.

Produktutvalget strekker seg fra surringsutstyr, kjetting strammere, lastesikring tungtransport, slepekjetting, løftekjetting med komponenter, rundsling, båndstropp og kjetting taljer med mer. Lilleseth sitt Løft-Sikring program utvidet i år med kjettinger i Grade 100 i tillegg til Grade 80 som sortimentet allerede bestod av. Kjetting i G100 kvalitet gir 25 % høyere kapasitet enn tidligere G80. Utstyret har påmontert merkebrikke med bruddstyrke og Lashing Capacity i henhold til EN 12195. Alle lengder og løsninger leveres raskt da kjetting og komponenter er lagervare.

Det er krav med årlig kontroll av løfteutstyr, og Lilleseth har sakkyndig kontrollørkurs på løfteredskap og manuelle taljer samt kunnskap lover og forskrifter for fagområdet. Det kan vises til suverene tilbakemeldinger fra kundene som har testet produktene og årskontrollen hos Lilleseth, Arne Georg Aalborg er firmaets sertifiserte kontrollør som kan melde om gode tilbakemeldinger og økende ordretilførsel.

Stikkord: