Conpot
  • Truxta Bendi 4x4

Elektrisk minidumper for innendørs bruk

Truxta Bendi 4x4 er en nyutviklet elektrisk drevet dumper, og har med det tatt et langt sprang inn i produksjonen av miljøvennlige og kostnadseffektive anleggsmaskiner.

Limaco AS i Holmestrand har fått norgesagenturet, og kan entusiastisk fortelle at minidumperen med sin 4-hjulsdrift er midtstyrt «leddet». Truxta Bendi 4×4 leveres med 24V batteridrift og børsteløs el-motor, Honda bensin eller Yanmar dieselmotor. Versjonene med forbrenningsmotorer har hydrostatisk drift, noe som vil si ingen girkasse, ingen drivreimer og heller ingen clutch som slites.

Minidumperen har en beskjeden bredde (725 mm) og tar seg gjennom smale døråpninger innendørs. El-versjonen er en minidumper for de som ønsker å benytte maskinen til innendørs arbeid. Med denne anvendelige versjonen unngår du støy og giftige avgasser, noe som vil gjøre modellen meget attraktiv i Norge. Utendørs forserer den de fleste hindringer med pendlende leddstyring, 4-hjulsdrift og kraftig motor og stor lastekapasitet.

Maskinen er produsert i Storbritannia.

Truxta Bendi 4x4

Stikkord: