Conpot

Nye bulldosere fra Liebherr

Liebherr har nylig lansert modellene PR 746 og PR 756. De leveres med Eco-modus, moderne førerhus og lett tilgjengelige servicepunkter

Den nye Liebherr PR 746 Litronic har en driftsvekt på ca 30 tonn. Dieselmotoren er på 252 hk. Den største av den nye bulldoser kalles PR 756, har en driftsvekt på ca 40 tonn og en motoreffekt på 340 hk.

De viktigste komponentene i de nye bulldoserne kommer fra Liebherr`s eget produksjonsanlegg. Dieselmotoren, innsprøytningssystem samt de hydrauliske og elektroniske komponentene er tilpasset dagens krav.

Motoren i PR 746 og PR 756 har 6 sylindere. Forbrenningsprosessen er optimal og har redusert partiklene i motoren til et minimum.

Best mulig ytelse og økonomi

Med integrert ECO-funksjon kan føreren selv velge mellom høy ytelse og maksimal økonomi. Generasjon 6 er utstyrt med proaktiv power control. Dette resulterer i mer effektiv motorytelse og trekkraft. Det hydrostatiske drivverket holder turtallet på et konstant og intelligent nivå. Modellene leveres med det nyeste innen kommunikasjonsteknologi som optimaliserer planlegging og tillater fjernovervåking.

Stikkord: