Conpot
  • trio 30T

Videreutvikling av Trio for 30 tonn

Dumperslepet Trio 30T produseres både som 2 og 3 aksling. 3 akslingen leveres med boggien foran, dette er en patentert løsning som Trio var først ute med.

Trio-Lift populært kalt Trio er et velkjent produkt i Norge og Sverige produsert siden 70 tallet. For 4 år siden overtok Nor Slep rettighetene og har revitalisert konseptet slik at Trio nå møter dagens krav til lav egenvekt, høykvalitets stål og design.

Vinteren 2015 har blitt benyttet til å teste en helt ny Trio løsning utviklet spesielt for Svenske regelverk og krav. Det er her snakk om en 3 akslet Trio med boggie foran som vanlig, men bakre aksling kan kjøres ut hydraulisk slik at man får økt akselavstand som igjen øker totalvekten helt opp til 30 tonn etter svenske regelverk. Dette øker nyttelasten samtidig som man på trange områder kjører akslingen inn og på den måten bevarer den gode fleksibiliteten og fremkommeligheten Trio er kjent for. I tillegg er Gullkant dumperen videreutviklet med blant annet sidehengslet og svingbar strølem.

Trio kan utrustes med Gullkant dumper, Halfpipe eller asfaltbalje, alt etter kundens ønsker og behov

Den nye løsningen er utviklet i tett samarbeid med kunder og prototypen er for tiden på rundreise i Sverige hvor den testes ut hos forskjellige kunder i anlegg og transportsegmentet. Leveransene av de første bestillingene vil begynne på sensommeren 2015.

Salget i Sverige foregår gjennom Nor Slep Svenska AB.

trio 30T 22 trio 30T 6

Stikkord: