Maskinen har en effektiv Cat C3.4B motor som oppfyller utslippskravene i henhold til US EPA Tier 4 Endelig / Stage IIIB. Den er oppgitt med et lavt drivstofforbruk. Den leveres med unike funksjoner, og en robust og stabil enhet, en rolig og komfortabel førerhytte i full størrelse med veltebøyle. Ukomplisert og enkel servicetilgang blir raskt verdsatt av sjåfører og mekanikere.

Motor og hydraulikk

313F L GC har en kraftig motor på 70 hk. Funksjonen for å stoppe motoren med forhåndsinnstilte tomgangsintervaller, reduserer drivstofforbruk og utslipp. Levetiden øker og bidrar til høyere annenhåndsverdi ved å fjerne inaktiv tid fra timeteller.

Det nye og enkle hydrauliske systemet gir sterk og effektiv kraftforsyning til graving, løfting og bruk av verktøy. Pumpen med lastesensor og hovedkontrollventil beregner den eksakte arbeidsmengden for å få jobben gjort til lave driftskostnader.

Den allsidige maskinen kan utrustes med hydrauliske kretser for høy og middels trykk med en rask hurtigkobling for håndtering av ulike Cat-skuffer og verktøy.

Struktur og Kobling

313F L GC sin ramme er designet for bærekraftig driftslevetid. Den øvre rammen har spesialkonstruerte fester som støtter førerhuset, og den nedre rammen er forsterket for ekstra styrke. Maskinens kraftige ramme gir sjenerøs lengde av spor på bakken for en stabil arbeidsplattform. Profilert motvekt av 2,45 tonn gir presis balanse for håndtering av ulike applikasjoner. Utvalget av maskinens bladalternativer er stort, og kan skreddersys etter dine arbeidsoppgaver.

Bom og stikker har lyddempere og støpte og smidde ståldeler med høy slitestyrke for områder med høy belastning. Selvsmørende lager sikrer bærekraftige dreiepunkter som krever mindre vedlikehold. Bommen på 4,65 m kan brukes med enten en 2,5 m-stikk eller 3m-stikk førermiljø.

Brede luker gir enkel tilgang til kjøling, pumpe og områder i motoren. Daglig vedlikehold er tilgjengelig fra bakkenivå.

Førerhuset

313F L GC er stillegående. Førerhuset er isolert med plater for å redusere støynivået. Førersete med mekanisk fjæring er justerbart. Joystick -kontroller er justerbare med kontroller for ytre hydraulikk. Et lettlest display har minnekapasitet for inntil 10 arbeidsredskaper og er programmerbar for 42 språk. Den automatiske klimakontrollen holder konstant temperatur og luftmengde. Romslige vindusflater gir utmerket sikt.

Servicevennlig

Den enkle konstruksjonen av 313F L GC bidrar til lave driftskostnader. Drivstoffsystemet og den manuelle utluftningspumpen reduserer behovet for flere filtre og motorens dieselpartikkelfilter er kompakte og vedlikeholdsfrie. Brede luker gir enkel tilgang til kjøling, pumpe og områder i motoren. Daglig vedlikehold er tilgjengelig fra bakkenivå.

Teknikk

Cat LINK teknologi er integrert i maskinens overvåkingssystem, og er utviklet for å hjelpe brukerne med den generelle håndteringen. Informasjon og verdier som, timer, drivstofforbruk, inaktiv tid, maskinens beliggenhet og geografiske områder overføres til det web – baserte programmet VisionLink, og gir både eier av maskinen og forhandler tilgang til viktige maskindata.

Leave a comment