Conpot
  • hole dozer

Introduserer holdbar hullsag

Inspirert av sin navnebror, bulldoseren, er Milwaukees Hole Dozer en holdbar hullsag. Den er utviklet for å levere maksimal holdbarhet til de mest krevende oppgaver.

Livstidsgarantien mot ødelagte tenner tilbyr beste levetid og økt produktivitet for all slags bruk.

Hullsager av Bi-Metal er unike da de brukes som et verktøy for å lage hull i mange forskjellige materialer for et bredt spekter av brukere. Resultater av undersøkelser på byggeplasser viser at Milwaukees Hole Dozer leverer varene. Milwaukee har lykkes ved å fokusere på tre hovedkategorier når det kommer til brukervennlighet av Bi-metall hullsager; holdbarhet, lang levetid og rask fjerning av pluggen.

Tennenes konstruksjon og levetid er viktige faktorer for hullsager – optimal design sikrer beste ytelse i både myke og harde materialer i ulike tykkelser. Milwaukees nye hullsagsortiment leveres med Rip Guard – tanngeometri livstidsgaranti mot ødelagte tenner.

Hver enkelt tann er forsterket på innsiden med ekstra stål sammen med 8% kobolt slik at tennene beholder sin opprinnelige herding, selv ved høye driftstemperaturer.

Hole Dozer har praktiske spor for rask og fleksibel fjerning av pluggen. Sporene brukes for å nå både tykke materialer som fyller hele hullsagen og tynne materialer som sitter ute ved tennene. 
Rask fjerning av pluggen betyr mer effektiv arbeidshverdag.

Hole Dozer leveres i 56 forskjellige størrelser fra 14 til 210 mm og en rekke sett med forskjellige størrelser.

Hole_Dozer_Holesaw--App-04

Stikkord: