Conpot

Nye generatorer for alle behov

Atlas Copco utvider sitt tilbud av generatorer med en serie små luftkjølte generatorer, spesielt utviklet for krevende bruksområder innenfor bygge- og anleggsbransjen.

Alle QEP-generatorene er konstruert for å holde under de mest krevende arbeidsforholdene, med enkel håndtering, høy sikkerhet og en enestående konstruksjonskvalitet.

Tre modeller

QEP-serien omfatter tre modeller, QEP, QEP-R og QEP-S, og modellene er tilgjengelig med diesel- og bensinmotorer.

Dieselvariantene finnes fra 4 kVA til 9 kVA, mens bensinmodellene er fra 3 kVA til 12 kVA.

– Det store utvalget av effektnivåer, funksjonalitet og ekstrautstyr gjør generatorer i QEP-serien til en perfekt løsning for arbeidsoppgaver hvor tilgjengelighet og pålitelighet er spesielt viktig, sier Fredrik Ålund, Business Line Manager Atlas Copco Construction Scandinavia.

Godt utstyrsnivå

De bensindrevne QEP-maskinene har en stor drivstofftank, beskyttende dekkplater, uttak, termiske beskyttelser og manuell start som standard.

QEP-R inkluderer også automatisk spenningsregulering (AVR), el-start og isolasjonsmålere. QEP-S (silenced) har et lydisolert deksel som minimerer lydnivået på arbeidsplasser i tettbebygde områder eller på andre støyfølsomme steder.

Alle modellene kan utstyres med hjul og sammenleggbare håndtak, for enklere transport på arbeidsplassen. QEP-serien er tilgjengelig over hele Skandinavia.

Atlas Copco generator QEP S14 Atlas Copco generator QEP R6.5

 

Stikkord: