Conpot
  • Paragon 16 - Back Ground Ponsse

Lanserer skogsmaskinkjettingen Paragon 16

Den største lanseringen for Lilleseth Kjetting AS i 2015 er skogsmaskinkjettingen Paragon 16 med 16mm kjetting og 16mm pigger

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det Norske markedet siden 1947, og har de siste årene vært eneimportør for OFA kjettinger i Norge.

Lilleseth Kjetting AS har fokusert på kjettinger for krevende norske forhold, og har foran 2014/2015 sesongen kommet med flere satsinger for spesielt skog.

Paragon 16

Den største lanseringen for Lilleseth Kjetting AS i 2015 er skogsmaskinkjettingen Paragon 16 med 16mm kjetting og 16mm pigger. Denne kjettingen er utviklet med tanke på feedback og ønsker fra våre kunder.

Konstruksjonen gir stabile lenkeseksjoner i linje med kjøreretningen som gir ett meget godt grep. Konstruksjonen gir også god stabilitet for selve slitekjettingen, noe som gjør at den ligger meget bra på dekket. Kjettingen har i tillegg en tett side som beskytter dekkets side mot skader fra sten, stubber og lignende.

Lilleseth forteller om gode tilbakemeldinger fra profesjonelle brukere som fremholder konstruksjon, kjettingens maksimale gripeevne samt beskyttelsen av dekket som hovedfordeler. Paragon 16 er solgt til flere skogsentreprenører denne sesongen.

En av disse er Ola Grønnæss ved Grønnæss AS som har utelukkende gode tilbakemeldinger:

– Paragon 16 er en skogsmaskinkjetting med god gripeevne som dekker kjørebanen meget godt, i tillegg til at den er enkel å montere og justere.

Stikkord: