Conpot

GK Elektro AS overtar Totaltek

GK Elektro ønsker nærmere 150 dyktige og kompetente medarbeidere fra Totaltek Oslo Romerike og Østfold velkommen med på laget.

I forbindelse med konkursen i Totaltek AS og datterselskapene Totaltek Romerike AS, Totaltek Prosjekt AS, Totaltek Oslo AS og Totaltek Østfold AS er det inngått avtale om at GK overtar all virksomhet i selskapene fra og med den 5.3.2015. Virksomheten vil samles i selskapet GK Elektro Øst AS.

Totaltek AS og datterselskapene har vært en markant og faglig sterk elektroentreprenør innen næringsbygg-segmentet i en lang årrekke. De har bygget opp organisasjonen fra Akershus i nord via Oslo til Østfold i sør og er sterkt orientert mot prosjektleveranser og service til offentlige og private byggherrer.

Det er en glede for GK å tre inn i selskapet og drive det videre med den samme staben og strukturen som finnes i selskapet i dag. Nær sagt samtlige medarbeidere følger selskapet videre og alle oppdrag og kontrakter er fullt bemannet og i full produksjon. Kunder og leverandører kan forholde seg til sine kontaktpersoner som tidligere. Ledelse av de respektive Totaltek-kontorer vil være som tidligere.

GK Elektro AS har med dette virksomhet i Trondheim, Bergen, Oslo, Romerike og Østfold, og ledes av administrerende direktør Even Leira.

Med kompetansen fra Totaltek styrker GK Elektro AS sin posisjon som elektroentrprenør, som i sin tur er et ledd i utviklingen av GK-konsernets fagbredde der både ventilasjon, automasjon, kuldeteknikk, rør og elektro er de sentrale fagene.

Stikkord: