Conpot
  • Winsnes Maskin og Transport

Et liv bak rattet med Winsnes Maskin og Transport

Arbeidstimene brukes flittig. Rusk og rask suges opp og gjør dagene varierte og meningsfylte. Conpot har intervjuet avfallskjøreren Ketil Jakobsen.

Kaffekoppen fylles opp og frokosten fordøyes. Praten og humøret er lett blant de to kollegaene Jakobsen og Aune. En liten pust i bakken må til, før pliktene kaller.

Han kan skilte med 10-års fartstid som slam kjører for Winsnes Maskin og Transport. Den tidligere jobben innen langtransport er lagt på hylla, til fordel for korte og greie arbeidsdager.

– Det er stor trivsel og vi er en fin arbeidsgjeng. Veistrekningene er gode og jeg er hjemme etter endt arbeidsdag hver dag. Det er positivt for familielivet også, sier Ketil Jakobsen som er far til to.

Samkjørte kolleger

Sikkerhet og planlegging har høyt fokus. Winsnes Maskin og Transport driver sin virksomhet i hele Midt-Norge, der avfallshåndtering og massetransport er noen av arbeidsoppgavene selskapet utfører.

– Miljøet blant arbeidskollegene er gull verdt. I vår bransje er det Alfa og Omega med samkjørte kolleger, som vi stoler på, påpeker Jakobsen mens kollega Per Aune nikker enig.

Navn Ketil Jakobsen (45)
Selskap: Winsnes Maskin og Transport AS
Kjøretøy:
Volvo AD
Frakter:
Utstyr til suging av våte og tørre masser
Strekning:
Midt-Norge
Ansatt i firma:
10 år
Fartstid i bransjen:
10 år
Fast stoppested:
Sparbu
Pluss ved bilen:
God smidighet. Enkel å manøvrere

Stikkord: