Conpot

Skal bygge i Kværnerbyen for OBOS

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Kværnerbyen AS om bygging av felt B4 i Kværnerbyen (Kværnerlia borettslag). Prosjektet består av fundamentering samt 131 leiligheter fordelt på tre bygg.

Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 232 eks. mva. Fundamenteringsarbeidene starter primo mai. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.  Planlagt ferdigstillelse er 2. kvartal 2017. Avtalen har i tillegg en opsjon på bygging av neste byggetrinn (felt B5).

Kværnerlia borettslag byr på toppmoderne leiligheter i Lodalen med gode solforhold og sentral beliggenhet. AF Gruppen har tidligere bygget Dreieskivakvartalet, og har Kværnerbyen Terrasse under oppføring for OBOS Kværnerbyen.

– Vi setter pris på tilliten OBOS viser oss gjennom å tildele AF Gruppen nok en kontrakt i Kværnerbyen. Inkludert Kværnerlia borettslag vil AF Gruppen levere 580 leiligheter for OBOS i Kværnerbyen, sier konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn.

Kvarnerlia-hus-A

Stikkord: