Conpot

Ny Montér-forhandler i Kragerø

Montér-kjeden ekspanderer. I dag åpner Montér Kragerø dørene for proffkunder og i morgen for private forbrukere. Bak byggevarehuset står Bringo-gruppen og to lokalpersoner som skal jobbe i byggevarehuset.

Optimera er Norges største byggevareselskap og eier Montér-kjeden som henvender seg til byggmestere, håndverkere og gjør-det-selv-markedet. Byggevarehusene i Montér eies både av frittstående forhandlere og Optimera. Montér Kragerø åpnes som et forhandlereid byggevarehus.

Bringo-gruppen, gjennom morselskapet Bringo Sag & Høvleri, eier Montér Kragerø sammen med Tom Tangen og Simen Howatson. De to vil til daglig jobbe i byggevarehuset.

– Vi ser et godt potensial for Montér i Kragerø-regionen. Derfor har vi i en lengre periode søkt etter et egnet lokale. Når vi snakker Kragerø tenker mange umiddelbart på potensialet i hyttemarkedet. Dette markedet er viktig nok, men enda viktigere er helårsmarkedet for rehabilitering og nybygging, sier Per Thorkild Heiss-Schøyen i Bringo-gruppen.

Bringo-gruppen driver også Montér Rjukan, Montér Åmot og Montér Slemmestad.

– Montér er et riktig valg for oss. Kjeden har sammenfallende tanker med oss når det gjelder leverandørvalg og fronter mange store, seriøse aktører, sier Heiss-Schøyen. Han legger til:

– Viktig for oss er at vi i tillegg til rundt 4000 artikler i byggevarehuset har tilgang på flere titusen artikler som Optimera kan levere på noen få dagers varsel. Det gjør oss sterke.

MonterKrageroe

Stikkord: