Conpot
  • Aggressive cut-skuffer

Ny serie med Aggressive Cut-skuffer

Volvo Construction Equipment har utviklet en ny serie Aggressive Cut-skuffer for kompaktgravemaskiner.

Disse spesialskuffene er konstruert for å forbedre produktiviteten og ytelsen, spesielt i kombinasjon med et Steelwrist symmetrisk redskapsfestet og Steelwrist tiltrotator.

De nye Aggressive Cut-skuffene fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) er konstruert som en integrert del av hver Volvo kompaktgravemaskinmodell, og gir presis kontroll og overlegen produktivitet. Fra skuffen til redskapsfestet, tiltrotatoren, hydraulikken og det fabrikkmonterte betjeningssystemet, er alt konstruert for å passe sammen, og leveres og støttes av Volvo.

Volvo introduserer et komplett utvalg for maskiner i 2,5-8 tonns vektklassen, inkludert graveskuffer med Volvo tannsystem (VTS), kabelskuffer med en frembygd kniv for grøftegraving og pusseskuffer med vinklede hjørner for bruk sammen med en tiltrotator.

Slitesterke

Som med alle Volvo CE arbeidsredskaper, er de robuste Aggressive Cut-skuffene solide og slitesterke, og har blitt designet for å oppnå maksimal ytelse og produktivitet. Den progressive skufferadiusen gjør det lettere å grave og gir lav motstand, og ikke minst – den øker produktiviteten. Det flate toppen bidrar til å opprettholde brytekraften og den lange bunnen forbedrer drivstofføkonomien ved å sikre at skuffen er lett å fylle.

Ikke bare er selve skuffen i stand til å tåle store krefter og ekstrem belastning, men også tennene. Med en perfekt tilpasning mellom tann og tannfeste, er styrke og slitemotstand innebygde for lange skiftintervaller. Dette gir maksimal tilgjengelig driftstid og minimale utgifter til deler og service. Når tennene må skiftes, sikrer Volvo’s velprøvde tannsystem med en patentert vertikal låsemekanisme, rask og enkel skifting.

For ytterligere å sikre lang og produktive levetid hos skuffen, gir Volvo CE også et bredt spekter av prisgunstige, utskiftbare slitedeler, inkludert side og hjørnebits, adaptere og segmenter. Kundene kan selv skreddersy slitasjebeskyttelse på skuffen for å tilfredsstille spesielle jobbkrav.

274242

Det perfekte par

Volvo er den eneste produsenten som tilbyr en fabrikkmontert tiltrotator for både hjul- og beltegående kompaktgravemaskiner. Det Volvo-monterte betjeningssystemet gir overlegen kvalitet, og støttes fullt ut med tanke på deler og garanti. For å garantere sikker til- og frakobling, hindrer Front PIn LockTM (frontboltlåsen) at skuffen faller av dersom den ikke er skikkelig festet og låst, mens et indikatorsystem viser grønt når skuffen er i riktig stilling. Når en tiltrotator er tilkoblet, vil et fabrikkmontert betjeningssystem forhindre at redskapsfestet åpnes, og gir trygghet både for maskinføreren og andre på arbeidsplassen.

Akkurat som skuffen, er redskapsfestet også laget av strekkfast stål for optimal styrke og holdbarhet. Videre er redskapsfestet støpt i ett stykke for å tåle de økte kreftene når du bruker en tiltrotator, ved at svakheter i skjøter eller sveiser elimineres.

Enten det gjelder graving, planering eller grøfting, vil en Volvo kompaktgravemaskin utstyrt med en Aggressiv Cut-skuffe, redskapsfeste og Steelwrist tiltrotator alltid være det beste og samkjørte valget.

Stikkord: